School Complex Meetings 19th and 20th of February (Secondary & Primary Classes) Instructions, Session wise Notes, Material, Live Class Link

School Complex Meetings 19th and 20th of February (Secondary & Primary Classes)

School Complex Meetings (secondary & primary Classes) has to be Conducted on 19th and 20th of February

School Complex Meetings 2024 Schedule and Procedures for the School Complex In accordance with Reference: Rc.No.SS-15024/4/2023-SAMO-SSA, Date: 17/02/2024 This communication serves to Notify All District Educational Officers, Additional Project Coordinators of SS, and Mandal Educational Officers about the revised dates for holding School Complex meetings and Primary School Complex meetings in February 2024, in accordance with the quality initiatives under Samagra Shiksha, AP.School Complex Meetings 19th and 20th of February (Secondary & Primary Classes) Instructions, Session wise Notes, Material, Live Class Link School Complex Meetings 19th and 20th of February


SSC Exam Center Software 2024: Download (Updated)

Agenda for Secondary School Complexes February-2024 

Time Duration Agenda Points
09:00-09:30 30 min PRAYER (VANDEMATRAM) FOLLOWED BY MINUTES OF LAST MEETING TO BE DISCUSSED, DISCUSSION OF THE OBSERVATIONS FOR LAST SCHOOL COMPLEX
09:30-10:00 30 min Session-1: SESSION BY EI ON MISCONCEPTION POSTERS
10:00-11:00 60 min Session-2: LIVE SESSION BY STATE OFFICIAL ON ‘TEACHERS’ PERSPECTIVES, LEARNING BY DOING, CONDUCT OF EXAMS, ENHANCE READING ABILITIES IN STUDENTS, REMEDIAL TEACHING’
11:00-11:15 15 min Break
11:15-12:00 45 min Session-3: SESSION BY SATTVA & KAIVALYA ON INFLUENCE WITH AUTHORITY & INFLUENCE WITHOUT AUTHORITY
12:00-01:00 60 min Session-4: ONE DEMO TEACHING THROUGH SIMULATION BY SUBJECT EXPERT.
01:00-02:00 60 min Lunch
02:00-03:00 60 min Session-5: SESSION BY LFE ON TEACH TOOL & TPD
03:00-03:30 30 min Session-6: DISCUSSION ON STEPS TAKEN FOR IMPROVING GRADES IN UPCOMING PRE FINAL/FA4 (ATLEAST 5 TEACHERS)
03:30-04:00 30 min Session-7: SESSION ON TOEFL AND CAREER GUIDANCE
04:00-04:15 15 min Break
04:15-05:00 45 min Session 8: SUMMING UP OF THE DAY’S SESSIONS AND TAKEAWAYS FROM THE DAYLONG TRAINING.
Time Duration Agenda Points
09:00-09:30 30 min PRAYER (VANDEMATRAM) FOLLOWED BY MINUTES OF LAST MEETING TO BE DISCUSSED
09:30-10:00 30 min Session-1: SESSION BY EI ON MISCONCEPTION POSTERS & TEACHER TRAINING MODULE 2
10:00-11:00 60 min Session-2: LIVE SESSION BY STATE OFFICIAL ON ‘TEACHERS’ PERSPECTIVES, LEARNING BY DOING, CONDUCT OF EXAMS, ENHANCE READING ABILITIES IN STUDENTS, REMEDIAL TEACHING.’
11:00-11:15 15 min Break
11:15-12:00 45 min Session-3: SESSION BY SATTVA & KAIVALYA ON INFLUENCE WITH AUTHORITY & INFLUENCE WITHOUT AUTHORITY
12:00-01:00 60 min Session-4: SESSION BY PRATHAM ON FLN AND PEDAGOGY FOR TEACHERS HANDLING GRADES 1 & 2
01:00-02:00 60 min Lunch
02:00-03:00 60 min Session-5: SESSION BY LFE ON TEACH TOOL & TPD
03:00-03:30 30 min Session-6: DEMONSTRATION ON LOUD READING, COPYWRITING, AND DICTATION (5 TEACHERS)
03:30-04:00 30 min Session-7: SESSION ON TOEFL
04:00-04:15 15 min Break
04:15-05:00 45 min Session-8: DISCUSSION AMONG THE PARTICIPANTS REGARDING THE IMPLEMENTATION OF TARL.

Meetings at the School Complex and Primary School Complex have been rescheduled for February 19 and 20, 2024.

As a result, the District Educational Officers are now directed to swiftly issue the required directions in order to guarantee that the aforementioned meetings are conducted without a hitch on the designated dates.This communication serves to notify all District Educational Officers, Additional Project Coordinators of SS, and Mandal Educational Officers about the revised dates for holding School Complex meetings and Primary School Complex meetings in February 2024, in accordance with the quality initiatives under Samagra Shiksha, AP.

 

Scroll to Top